PROGRESO | WEBESTEEM | ART&DESIGN MAGAZINE 
Forum webesteem Strona Główna webesteem:forum

   Regulamin | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Statystyki | Ostatnie tematy | RSS | Rejestracja | Profil | Skrzynka | Zaloguj

Adobe Photoshop CS6 Beta
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum webesteem Strona Główna | narzędzia i programy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Amaroczek




Od: 2009.05.08
Posty: 254
Skąd: Rzeszów

PostWysłany: 2012.03.22 10:51    Temat postu: Adobe Photoshop CS6 Beta

Beta do ściągnięcia tutaj: http://labs.adobe.com/downloads/photoshopcs6.html

Jeszcze nie testowałem, ktoś z Was już próbował? Jedna z recenzji http://www.theverge.com/2012/3/22/2890617/adobe...cs6-beta-hands-on



Amarok Deisgn - Agencja Interaktywna: amarokdesign.pl
^
Odpowiedz z cytatem
zapolski




Od: 2004.06.21
Posty: 730
Skąd: stolnica

PostWysłany: 2012.03.22 11:34    Temat postu:

pierwsze, co mi się rzuca w oczy to rozmiar instalki - ta na windę jest prawie 2x większa od makowej
uot da fak?



reell
M jak 'motion' - wiele imion ma...
^
Odpowiedz z cytatem
Amaroczek




Od: 2009.05.08
Posty: 254
Skąd: Rzeszów

PostWysłany: 2012.03.22 12:23    Temat postu:

Może chodzi tutaj o dwie wersje programu, czyli 32 i 64 bity?


Amarok Deisgn - Agencja Interaktywna: amarokdesign.pl
^
Odpowiedz z cytatem
zapolski




Od: 2004.06.21
Posty: 730
Skąd: stolnica

PostWysłany: 2012.03.22 12:32    Temat postu:

Amaroczek napisał(a):
Może chodzi tutaj o dwie wersje programu, czyli 32 i 64 bity?


Słusznie, lepiej zmarnować więcej transferu, niż mniej.
Na bogato być musi :)



reell
M jak 'motion' - wiele imion ma...
^
Odpowiedz z cytatem
m_p




Od: 2005.03.29
Posty: 892
Skąd: krk

PostWysłany: 2012.03.22 12:48    Temat postu:

a co sie dzieje z poprzednio zainstalowanym photoshopem? będą działać obie wersje? ktoś instalował?
^
Odpowiedz z cytatem
makal




Od: 2007.01.08
Posty: 442
Skąd: Białystok

PostWysłany: 2012.03.22 12:54    Temat postu:

Interface mi się strasznie podoba, zawsze chciałem sobie ustawić te panele na ciemnieszy kolor... No... i jest wreszcie autosave :)
^
Odpowiedz z cytatem
Amaroczek




Od: 2009.05.08
Posty: 254
Skąd: Rzeszów

PostWysłany: 2012.03.22 13:19    Temat postu:

m_p napisał(a):
a co sie dzieje z poprzednio zainstalowanym photoshopem? będą działać obie wersje? ktoś instalował?


Zostają obie wersje, nie ma obawy że coś się stanie.



Amarok Deisgn - Agencja Interaktywna: amarokdesign.pl
^
Odpowiedz z cytatem
Ibrachim




Od: 2007.04.21
Posty: 779

PostWysłany: 2012.03.22 13:57    Temat postu:

makal napisał(a):
Interface mi się strasznie podoba, zawsze chciałem sobie ustawić te panele na ciemnieszy kolor... No... i jest wreszcie autosave :)


Autosave'a mam w palcach (ctrl+s) :- P


Panele wyglądają spoko, ale to chyba nie jest powód, aby wydawać kasę na upgrade :- D



www.ibrachim.com
^
Odpowiedz z cytatem
noizz
weteran



Od: 2002.07.19
Posty: 2070
Skąd: from teh internets!

PostWysłany: 2012.03.22 14:25    Temat postu:

Character/Paragraph Styles!!!
Ligatury i alternatywne style fontów bez grzebania w kilku podmenu
Rozdzielenie właściwości "adjustment layers" i ich dodawania
Nowe rozmycia
Ctrl+J duplikujący grupy warstw
Filtrowanie i wyszukiwanie warstw
Dużo bardziej responsywny interfejs

Do ogarnięcia mam jeszcze wideo (wyglądało fajnie na trailerze) i resztę nowości, ale zapowiada się całkiem przyjemnie. Chyba na prawdę Adobiaki zaczęli czuć, że są w dupie i się wzięli do roboty.



zapolski napisał(a):
pierwsze, co mi się rzuca w oczy to rozmiar instalki - ta na windę jest prawie 2x większa od makowej
uot da fak?

Jak wyżej - już mają taką modłę od dłuższego czasu - chyba od Lightrooma zaczęli - zawsze 2 wersje na raz, bo pewnie support i odpowiadanie na pytanie "dlaczego 64bit nie działa w x86" jest droższe niż ten cent czy dwa za transfer.



Good morning!
^
Odpowiedz z cytatem
shrubbery




Od: 2012.02.18
Posty: 491
Skąd: Łódź

PostWysłany: 2012.03.22 14:45    Temat postu:

"Character/Paragraph Styles!!!
Ligatury i alternatywne style fontów bez grzebania w kilku podmenu "

coś takiego.. na to czekałem, już miałem sobie pisać plugin, bo można z pomocą flasha i czegoś na składni js, ale już nie muszę,
kolor interface'u można sobie zmienić, to deż dobre.
^
Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum webesteem Strona Główna | narzędzia i programy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

FAQ


serwery wirtualne, tanie domeny

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

88045789

Page generation time: 0.0323s (PHP: 86% - SQL: 14%) - SQL queries: 14 - GZIP enabled - Debug off