Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
oliusz

Od: 2007.08.31 Posty: 254 Skąd: Gorzów Wlkp.
|
Wysłany: 2011.03.17 13:10 Temat postu: |
|
|
Nie ma problemu :)
Żona zaskoczona wysokim zainteresowaniem tematem na różnych forach, postanowiła przygotować kolejny wpis, tym razem na temat pisania sprzeciwu / odwołania od wyroku. Jest to niejako uzupełnienie tematu, tak na wypadek, jakby ktos Was pozwał, lub wyrok nie byłby po Waszej myśli :)
Jeśli jesteście zainteresowani, to wrzuce tu linka. Chyba, że uznane to zostanie za spamowanie, to nie będe tego robił, a zainteresowani niech sobie ustawia np. RSS na tamtego bloga.
pozycjonowanie Gorzów .::::. Porady prawne Gorzów .::::. lawenda |
|
^ |
|
|
dawid_l

Od: 2005.05.21 Posty: 198 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011.03.17 13:15 Temat postu: |
|
|
Wrzucaj, wrzucaj, takie rzeczy zawsze mogą sie przydać. |
|
^ |
|
|
wlodi

Od: 2007.02.01 Posty: 752 Skąd: wawa
|
|
^ |
|
|
dalej Spambotassassin

Od: 2003.05.23 Posty: 5861 Skąd: Doncaster
|
Wysłany: 2011.03.17 14:04 Temat postu: |
|
|
Dziękować to lasce Oliusza nie jemu, jej słać bombonierki, goździki i kiełbasę Toruńską :) |
|
^ |
|
|
oliusz

|
Wysłany: 2011.03.17 14:05 Temat postu: |
|
|
Nie zniknie, należy jednak pamiętać, ze to jest aktualne na dzień dokonania wpisu. Nikt nie wie jakie przepisy będziemy mieli za rok :) Ale pewnie będzie wpisywała zmiany, bo zajmuje się tym tematem każdego dnia :)
|
^ |
|
|
oliusz

|
Wysłany: 2011.03.17 14:11 Temat postu: |
|
|
Własin przyszło mi do głowy, że może macie jakieś tematy związane z pracem, głównie gospodarczym (ale i nie tylko), które mozna opisać, a Wam się przydadzą. Nie chce obiecywać za nią, że się pojawią na blogu, ale pomysły mogę podsunąć.
Swoją drogą może namówię ją, na opisanie tego samego, ale dla sądów niemieckich, jesli ktos współpracuje z nimi i ma problemy. Gdzieś pewnie ma odpowiednie wzory (skończyła prawo też na niemieckiej uczelni).
Wieczorem zapytam jej, o czym jeszcze ma w najbliższych planach napisać i dam znać, może się pokryje z Waszymi oczekiwaniami.
|
^ |
|
|
urimepl

Od: 2004.03.30 Posty: 354 Skąd: sopot / suwałki
|
Wysłany: 2011.03.17 14:59 Temat postu: |
|
|
Mnie interesowalby temat procesu egzekucji naleznosci z sadowym nakazem zaplaty w reku :) |
|
^ |
|
|
oliusz

|
Wysłany: 2011.03.17 22:28 Temat postu: |
|
|
@urimepl - jeśli możesz to zadaj pytanie w komentarzu do postu na blogu i tam będzię odpowiedź. Dzięki temu będzie więcej fajnej i unikatowej treści.
Nie chcę być, przekaźnikiem, a tam bezpośrednio żona będzie odpisywała, a w ramach podziękowania bedzie traffic i może linki do bloga :)
|
^ |
|
|
oliusz

|
|
^ |
|
|
Amaroczek

Od: 2009.05.08 Posty: 254 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2012.03.21 11:59 Temat postu: Re: Odzyskiwanie kasy od klienta |
|
|
oliusz napisał(a): |
Nie pamiętam czy kiedyś o tym mówiłem, ale mam żonę prawnika. Na moją prośbę (na potrzeby innego forum) przygotowała skrócony opis jak nalezy dochodzić swoich pieniędzy.
Napisała też przedsądowe wezwanie do zapłaty i pozew do sądu. Jeśli komuś się przyda, to proszę się częstować. Ewentualna pomoc w tym zakresie, jest możliwa, ale to już na prv.
pozdrawiam |
Strona wyparowała, możesz umieścić jeszcze raz?
Amarok Deisgn - Agencja Interaktywna: amarokdesign.pl |
|
^ |
|
|
|
Page generation time: 0.0239s (PHP: 79% - SQL: 21%) - SQL queries: 15 - GZIP enabled - Debug off