Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Amaroczek

Od: 2009.05.08 Posty: 254 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2012.03.20 14:41 Temat postu: |
|
|
No to ja rezerwuję całą paletę kolorów, jaki koszt takiej operacji?:)
Amarok Deisgn - Agencja Interaktywna: amarokdesign.pl |
|
^ |
|
|
bird

Od: 2006.02.22 Posty: 132
|
Wysłany: 2012.03.21 6:05 Temat postu: |
|
|
dalej napisał(a): |
Wszyscy z roku na rok stajemy się co raz bardziej niewolnikami, co raz więcej bezkarnie się z nami robi, będzie tylko gorzej. |
Rozumiem, że sugerujesz członkowstwo w ONR jako lekarstwo na te bolączki. Moim zdaniem dobrze jest unikać skrajności. Info w stopce to żart oczywiście i nie ma w tym polityki ani zniewolenia przez UE. |
|
^ |
|
|
dalej Spambotassassin

Od: 2003.05.22 Posty: 5861 Skąd: Doncaster
|
Wysłany: 2012.03.21 8:30 Temat postu: |
|
|
bird napisał(a): |
Rozumiem, że sugerujesz członkowstwo w ONR jako lekarstwo |
co_ja_pacze.jpg
Pieprzysz głupoty jak leming, ale odpowiem merytorycznie.
Jeżeli spojrzysz metodą dwóch perspektyw, to zauważysz że w całej cywilizacji zachodniej od dziesięcioleci swobody obywatelskie ulegają powolnemu, ale konsekwentnemu ograniczaniu we wszystkich dziedzinach.
Być może wynika to z pauperyzacji klasy średniej na całym świecie, może z wymieraniem idealizmu, może z lewatyzacją społeczeństw.... Nie wiem, nie ma co deliberować - ale jest to fakt.
Zaklepywanie wszelkich możliwych nazw i znaków jest tylko jednym z wielu symptomów tej choroby.
Kiedyś taki Amerykański sędzia wykopał by na zbity pysk każdego cwaniaka który chce zarezerwować sobie kolor czy popularne słowo..
Dzisiaj co raz częściej to przechodzi, i to bez najmniejszego echa. |
|
^ |
|
|
KINIO

Od: 2006.09.11 Posty: 465 Skąd: krak.off
|
Wysłany: 2012.03.21 10:59 Temat postu: |
|
|
...zbliża się koniec świata - mówię wam!
ostatnio stoję przed citylightem na przystanku, a tam w jednym zdaniu x 4 znaczki TM i (R)
Mnie to qwrwwia wszystko niesamowicie, kiedyś było prościej wystarczyło cwaniaczka takiego o herezje oskarżyć i na stosie spalić albo na pal wbić! i o ironio teraz Ci który to wtedy robili pilnują co by Ci drudzy nowego porządku świata nie wprowadzili.
FIFA, UEFA etc... to właściciele nowożytnych igrzysk - organizacje które są wstanie obalać rządy, nie dość że sprzedają bilety to jeszcze jakieś śmieci z- nieważne jakie ważne by był tam logotyp, a ludzie ich po rączkach całują że przyszli właśnie do nas - zrobić nam pranie mózgu!
www.grupaclue.pl - systemy audiowizualne, systemy konferencyjne, inteligentne domy, kraków |
|
^ |
|
|
makal

Od: 2007.01.08 Posty: 442 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2012.03.21 11:58 Temat postu: |
|
|
KINIO napisał(a): |
FIFA, UEFA etc... to właściciele nowożytnych igrzysk - organizacje które są wstanie obalać rządy, nie dość że sprzedają bilety to jeszcze jakieś śmieci z- nieważne jakie ważne by był tam logotyp, a ludzie ich po rączkach całują że przyszli właśnie do nas - zrobić nam pranie mózgu! |
Sorry za OT, ale jeszcze paręnaście miesięcy temu słyszałem non-stop: "Donald matole, twój rząd obalą kibole!"
...
i jakoś nie obalili :P |
|
^ |
|
|
dalej Spambotassassin

Od: 2003.05.22 Posty: 5861 Skąd: Doncaster
|
Wysłany: 2012.03.21 12:04 Temat postu: |
|
|
makal napisał(a): |
i jakoś nie obalili :P |
I? Czekamy na błyskotliwą refleksję Mistrza Makala :) |
|
^ |
|
|
srenzo

Od: 2008.07.24 Posty: 181 Skąd: z moszny
|
Wysłany: 2012.03.23 14:07 Temat postu: |
|
|
mogą mnie pocałować w pompę ...właściciele kolorów, czcionek i innych tam
niema takiego projektowania! |
|
^ |
|
|
pepeeee70
Od: 2007.04.03 Posty: 197
|
Wysłany: 2012.03.27 2:28 Temat postu: |
|
|
w tym wypadku chodzi raczej o zastrzeżenie napisu "lastminute" na różowym tle, tak mi się to widzi przynajmniej :P |
|
^ |
|
|
|
Page generation time: 0.0309s (PHP: 84% - SQL: 16%) - SQL queries: 17 - GZIP enabled - Debug off